Reportáž z kurzu přípravy steaků v Puppu
Hlavní menu
Kontakty
Náměstí
Dr. M. Horákové 2
360 01 Karlovy Vary

tel.: 602 576 963
info@prostorkzivotu.cz www.prostorkzivotu.cz


Reportáž z kurzu přípravy steaků v Puppu

V neděli 28.února jsme s generální ředitelkou grandhotelu Pupp Andreou Pfeffer Ferklovou pořádali již druhý kurz vaření.
Místo konání: Grandhotel Pupp - kuchyně Becher´s Baru
Kurz vedl manžel Andrey - Tomáš Pfeffer - šéfkuchař Savoy Westend a Vlaďka Příhodová - šéfkuchařka GH Pupp

obrazová dokumentace po rozkliknutí názvu článku ....

P.S.: Info pro účastníky kurzu: Všechna fota jsou k dispozici na CD v kanceláři sdružení. V menším rozlišení zašleme mailem.

Popisky k obrázkům se zobrazí najetím kurzoru na jednotlivé snímky

Přicházíme do Becher´s baru - Viki, Karel, Roman a Pavel

Tabule je již přiravena

Přivítání ředitelkou a šéfkuchaři

Převlek do pracovního oděvu

V kuchyni...s výkladem o vhodném mase

Ingredience...

Superrychlé krájení brambor

Příprava masa

Pozorně nasloucháme, který olej je nejlepší

Obracení masíčka holýma rukama

Velká porce s kostí

Alenka ochutnává přílohu - fazolky na slanině

Hlad nás nutí ochutnávat hromadně mrkvičku

Ïva prohazuje na pánvi patizonky...

Jana se těší až tu vůni ocení i jazýček

Příprava jelení panenky

Někdo si zapisuje recepty do bločku...

Jiní si zapisují recepty rovnou do mobilu... jako Roman

Steak z loupané plece je úžasně šťavnatý...

Příprava první porce na talíř

Roman zkušeně otvírá lahev skvělého červeného

Jako první si pochutná Iva a Kája nalévá Zweilgetrebe

A další porce, na které se nám sbíhají sliny...

Společnost v nejlepším...

Jana, Hana, Jana, Alenka, já, Iva, Jana..

Honzova porce...

Janě chutná

Na závěr si jdeme prohlédnout prezidentské apartmá

Nejvíc nás zaujala vířivá vana v zeleném mramoru...

Pánové ocenili poslel pro tři v jedné z ložnic...

Snímek na rozloučenou v koupelně císařského apartmá..


Nejen že jsme se dověděli a naučili mnoho užitečných věcí, ale hlavně jsme si pochutnali na steacích z hovězí svíčkové, ale i pupku, šťavnaté loupané plece a na závěr na jelení panence s brusinkami...
Těšíme se na příští kurz. Nápady, na jaké téma by se měl konat, jsou vítány. :)

Tisková zpráva | Autor: administrator | Vydáno dne 06. 03. 2010 | 6962 přečtení | Počet komentářů: 1312 | Přidat komentář | Informační e-mailVytisknout článek
Vyhledávání
Kalendář
<<  Prosinec  >>
PoÚtStČtSoNe
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Návštěvnost
Celkem5212432
Prosinec19619
Dnes5855
Online61

Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce. Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server