Kurz přípravy steaků v Becher´s Baru Grandhotelu Pupp 21.1.2012
Hlavní menu
Kontakty
Náměstí
Dr. M. Horákové 2
360 01 Karlovy Vary

tel.: 602 576 963
info@prostorkzivotu.cz www.prostorkzivotu.cz


Kurz přípravy steaků v Becher´s Baru Grandhotelu Pupp 21.1.2012


V sobotu 21.1.2012 jsme pořádali v Becher´s baru Grandhotelu Pupp další kurz vaření
Kurz vedla šéfkuchařka GH Pupp paní Vlaďka Příhodová a šéf restaurantu Astoria Golf Resort pan Tomáš Pfeffer.
Všechny účastníky mile přivítala generální ředitelka GH Pupp paní Andrea Pfeffer Ferklová

Program kurzu:
Přednáška o vhodných druzích a úpravě mas
Grilování, pečení - s nabídkou masa, ryb, ale také např. možnosti přípravy zeleniny, a další možnosti na grilování
Ochutnávka veškerých produktů

Kurz se konal formou sledování a inspirace s individuální možností vyzkoušení techniky pro každého zúčastněného zájemce.

Doporučujeme reportáž Tiny Solanové, která se kurzu účastnila a napsala o něm blog :
http://solanova.blog.idnes.cz/c/243364/Nerus-milacku-varim-peceni.html

Máme i profil na Facebooku: http://cs-cz.facebook.com/pages/Kurzy-va%C5%99en%C3%AD-v-Karlov%C3%BDch-Varech/180303585323655























Tisková zpráva | Autor: administrator | Vydáno dne 09. 02. 2012 | 4792 přečtení | Počet komentářů: 34205 | Přidat komentář | Informační e-mailVytisknout článek
Vyhledávání
Kalendář
<<  Prosinec  >>
PoÚtStČtSoNe
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Duplicate entry '1734947952' for key 1ERROR : v zapisu do tabulky online